Uutisten vuoksi: Sofia B:n meikkivinkit oikeuteen ja Jussin lainopilliset neuvot

Tässä lyhyt katsaus uutisviikkoon:

Tiesittekö, että kiinteistönvälittäjät eivät ole aivan normaaleja? En minäkään. Epäillä olen osannut, mutta tällä viikolla sen vahvisti Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu.

”On hienoa, että mukana on ollut kiinteistöalan ammattilaisia. He keksivät ideoita, joita normaalit ihmiset eivät keksi,” hän sanoi Israelin ja Palestinaan rauhansuunnitelman tiedotustilaisuudessa. Aiheesta meille uutisoi HS.

Palestiinalaiset eivät ymmärrettävästi lämmenneet Trumpin rauhansuunnitelmasta, jossa he olisivat saaneet Tuusulan kaltaisen sirpaleisen alueen, joka on kaiken muun hyvän lisäksi suureksi osaksi erämaata. Palestiinalaisia ei oltu muistettu kutsua neuvotteluihin.

Tämä on ymmärrettävääkin. Suurten diilien miehellä oli kiireinen tammikuu Lähi-idän suunnalla. Aluksi hän murhautti Qassim Suleimanin , häntä syytettiin virkarikoksesta ja sitten hän yritti neuvotella rauhan Israeliin. Tässä hötäkässä voi olla inhimillistä, että unohtaa kutsua toisen osapuolen neuvotteluihin.

Kotimaassa lakkoillaan taas. Suomi seisoo kovin useasti. Markkinatalous ei voita, mutta hiilijalanjälki pienenee. Hiilinielut pysyvät hetken aikaa koskemattomina.

Suomessa ollaan myös tutkittu autoilijoita. Se moottoritiellä pitkiä valoja välkyttelevä Audi-kuski, joka ajaa moottoritiellä takapuskurissa kiinni, on nyt ihan tieteellisesti todistettu kusipääksi.

Akateemikko Halla-Aho on suuressa viisaudessaan ojentanut viime viikkojen aikoina Suomen poliisia, kun vallesmannit ovat tutkineet Jussin tovereiden toimia. Syytä onkin! Onhan suomalaisten luottamus poliisiin on tunnetusti ollut kovin horjuvaa. Vai onko?

Viisi prosenttia suomalaisista ei luota poliisiin. Tutkimus ei paljasta, kuinka moni viiteen prosenttiin kuuluvista katselee maailmaa kaltereiden verhoillulta puolelta.

Poliisi saatteli Niko Ranta-ahon joukkioineen raastupaan. Ranta-ahon puolisolla Sofia Belorfilla oli kuvista päätellen ratkiriemukasta saapuessaan oikeuteen. Johtui varmaan siitä, että kuvaajia oli paljon paikalla eikä tarvitse turvautua pelkkiin selfieihin. Hyvää materiaalia someen, hei!

Aiemmin viikolla Sofia B. kyseli Instagramissa meikkivinkkien perään. Moni kyseli ilta- ja arkimeikin perään. Itseäni olisi kiinnostanut, mikä meikki toimii oikeudessa.

Tällainen uutisviikko tällä kertaa. Hyvää sunnuntaita kaikille!

”On hienoa, että mukana on ollut kiinteistöalan ammattilaisia. He keksivät ideoita, joita normaalit ihmiset eivät keksi.”

Tietoa kirjoittajasta

Petri Lajunen

Olen isä, opettaja ja opiskelija. Intohimojani ovat kirjallisuus ja lukeminen sekä urheilu ja melkein kaikki maan ja taivaan väliltä ja niidenkin tuolla puolen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s