Uutisten vuoksi: Paavo ja repäiseviä puheita

Paavo is back!

Suomalainen politiikka on kaivannut Paavo Väyrystä ehkä jopa enemmän kuin Paavo Väyrynen on kaivannut politiikkaa.

Keskustan riveissä Paavon paluuta ei purematta nielty. Keskustan Twitter-kärki Mikko Kärnä koki, että Paavo oli pilannut hänen aamumuronsa niin pahasti, että ei hyväksyisi missään olosuhteissa Paavon paluuta. Väläyttelipä Kärnä lähtevänsä itse puolueesta, jos Paavo palaa.

No, Paavopa vinttasi kintaalla Kärnän höpinöille ja palasi puolueeseen. Vai palasiko Keskusta Paavo Väyryseen, kuten Jari Tervo Twitterissä lohkaisi?

Kärnäkin nukkui yön yli ja rauhoituttuaan totesi, että väistämätöntä on turha lähteä estämään, ja niin Kärnä perui eroamisensa. Jotain hyvin väyrysmäistä oli tässä Kärnänkin toiminnassa.

Ja kuvitteliko joku, että Paavo Väyrysestä tulisi pelkkä rivijäsen. No, väärin kuvitteli, sillä näyttää siltä, että Paavosta voi tulla jopa ruotsinkielisen piirin puheenjohtaja ja edustaja puoluehallitukseen.

Paavo REALLY is back!

Aina ei tarvitse sanoa mitään sanoakseen paljon. Tämän näytti Nancy Pelosi teatraalisella eleellään kuultuaan Donald Trumpin kansakunnan tilaa käsittelevän puheen. Pelosi repi Trumpin puheen kappaleiksi. Puheen perusteella Yhdysvalloilla ei ole koskaan mennyt näin hyvin.

Tässä tämän viikon uutisten satoa. Ensi viikolla taas lisää Paavoa!

Tietoa kirjoittajasta

Petri Lajunen

Olen isä, opettaja ja opiskelija. Intohimojani ovat kirjallisuus ja lukeminen sekä urheilu ja melkein kaikki maan ja taivaan väliltä ja niidenkin tuolla puolen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s