Faijailua # 1 : Lapseni tekivät minusta neron

Ennen vuotta 2016 minut tunnettiin siitä, että saatoin kävellä palaveriin tai tapaamiseen ilman kalenteria. En kirjoittanut juurikaan mitään ylös, mutta silti muistin sen, mitä oli sovittu.

Vuonna 2020 minut tunnetaan siitä, että kävelen palaveriin tai tapaamiseen ilman kalenteria ja en muista, mitä sovimme. Tämä johtuu osakseen vanhasta tottumuksesta ja osakseen siitä, että en muista ottaa kalenteria mukaan.

Olin sopinut tänään ajan tehdäkseni puhelinhaastattelun. Muistin ajan, ilman kalenteria. Mutta olin hävittänyt muistiinpanoni, joten emme päässeet aloittamaan niin ajoissa kuin olisin toivonut.

Juoksin himaan duunista. Lähtiessä duunista etsin epätoivoisesti hanskojani. Löysin ne himaan tullessani eteisen lattialta.

Viime kevätjuhlassa hävitin kolme kappaletta diplomeita. Suureen ääneen ilmoitin ketkä saavat diplomit. No eivät sitten heti löytyneetkään, kunnes löytyivät. Juhallisuudet ehkä hiukan kärsivät tästä…

Niin. Kiitän lapsiani. Armaani, liikavarpaani. Kuormitatte kovalevyni niin, että sinne ei mahdu kaikki data, mitä sen pitäisi käsitellä.

Mutta ei se mitään. Viimeisten tutkimusten mukaan olen ilmeisestikin nero. Ainakin lähes. Ilman teitä en olisi edes lähellä.

Faijailua
Mä oon faija. Mikä on sun supervoimasi?

Tietoa kirjoittajasta

Petri Lajunen

Olen isä, opettaja ja opiskelija. Intohimojani ovat kirjallisuus ja lukeminen sekä urheilu ja melkein kaikki maan ja taivaan väliltä ja niidenkin tuolla puolen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s